Biografi

Busborg Ravn Frovin er resultatet af en sangskrivertur til USA i 2009. D’herrer Peter Busborg, Ebbe Ravn og Claus Frovin mødte hinanden for første gang i lufthavnen – på vej mod Nashville og Los Angeles. Det 14 dage lange og intense ophold og den gode kemi etableret, men det var først efter et godt gensyn i 2010 at grunden til et egentligt musikalsk samarbejde var grundlagt.

Stedet var en hytte i Halland og på – hvad alle troede skulle blive – en vissen søndag blev der brygget den ene gode idé efter den anden. I løbet af to og en halv timer var der materiale nok til den første plade og trioen gik begejstret fra sessionen og lovede hinanden, at det ikke blev sidste gang deres musikalske veje mødtes.

Nu sker der så nogen gange det, at kreative og travle mennesker kaster sig over alverdens andre spændende projekter – og derfor skulle trioens først se dagens lys i starten af 2014, hvor Peter, Ebbe og Claus atter mødtes; denne gang til hensigt at arbejde dedikeret og målrettet mod et nyt samarbejde. Efter spandevis af kaffe, grineflip og er det en glæde at kunne præsentere de første toner fra trioen, EP’en “Busborg Ravn Frovin”.

Busborg Ravn Frovin er gamle rotter i branchen og tilsammen har de optrådt x år på de danske scener, skrevet x antal sange og medvirket på ca. x antal plader. (TBC)

Peter Busborg : vokal mm.
Peter er trioens forsanger og rimsmed. Han spiller også percussion og lægger gerne en slide-guitar (eller to!) på tracket, hvis han kan slippe afsted med det for de to andre. Peter er desuden en habil havemand og har uden tvivl Brønshøjs flotteste hæk. Kommer man på besøg i studiet, kan man være sikker på at få god kaffe og altid i rigelige mængder.

Ebbe Ravn : tangenter mm.
Ebbe håndterer tangenter som en anden virtuos og kaster om sig med fede basslines, svulstige lead-synths og funky rhodes riffs. Ebbe er trioens flotte og ulasteligt klædte fyr, der altid har en ekstra habit hængende i sin VW Touran. Han har altid et smil på læben, og det bliver endnu større hvis han får lov til at fortælle om sin nyeste software plugin.

Claus Frovin : strengeinstrumenter mm.
Claus spiller strengeinstrumenter – både med 4 og 6 strenge (og for den sags skyld 1!) og er heller ikke bleg for at programmere et svedigt beat. Claus er trioens Benjamin, men alligevel en morfarlignende type, der gerne håndterer og forstår sig på excel ark og xxx.